Saturday, 30 March 2013

FELINNA INCHLOSS MURAH RM65 PERCUMA POSLAJU !


1 BOTOL - RM65 PERCUMA POSLAJU
2 BOTOL - RM120 PERCUMA POSLAJU
3 BOTOL - RM180 PERCUMA POSLAJU

STOK BARU DAH SAMPAI, PACKAGING BARU, TAPI HARGA MASIH SAMA !! :)

EMAIL SAYA UNTUK TEMPAHAN : 

easyslim8783@gmail.com

Tuesday, 26 March 2013

AURAWHITE MURAH RM125 SAHAJA PERCUMA POSLAJU


 EMAIL SAYA DI : easyslim8783@gmail.com
Atau sms/whatsapp saya di : 012 633 6041
untuk tempahan
tq :) 

Stock sentiasa ada. In shaa Allah :)



 AURAWHITE GLUTA COLLAGEN 400, 000 MG

100% original - saya ambil stock dari agent yang berdaftar :)



1 BOTOL - RM130
 (HARGA PASARAN RM150)
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
SABAH / SARAWAK RM135
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




2 BOTOL - RM250(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
 ( HARGA PASARAN RM300 )
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
 SABAH / SARAWAK RM260
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)



 
3 BOTOL - RM375(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
( HARGA PASARAN RM450 )
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
SABAH / SARAWAK RM385
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)



 

 
  
FORMULA LENGKAP
 
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.


RASA YANG LAZAT


Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN



100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.




CARA MAKAN AURAWHITE:

 
1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan
. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

 
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum
 
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

 
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

 
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong
krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...



** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..






Untuk preggy  4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite



** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

 

Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:
a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg
b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)
c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..
d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..
e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..
f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..
g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!
h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? 

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita 
TESTIMONI MELETUP!! 
 





Jom cantik sama2... :)

Friday, 15 March 2013

FELINNA VITAMIN C MURAH RM70 SAHAJA


RM70 + RM5 POSLAJU = RM75 SAHAJA (semenanjung)

Sabah sarawak hanya RM80 TERAMASUK POSLAJU

Pakej bersama felinna lotion - RM130 termasuk POSLAJU (semenanjung)

Sabah sarawak RM135 termasuk POSLAJU ;)

30 BIJI
100% ORIGINAL

Email saya di : 


untuk tempahan. Stok terhad. TQ ;)

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM


KHASIAT FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :

* Mengatasi masalah kulit dari dalaman
* Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
* Melicin dan menegangkan kulit
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!


KANDUNGAN UTAMA FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :

*KOLAGEN MARIN
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang / sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.


*GLUTATHIONE
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.


*VITAMIN C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.


*EKSTRAK SITRUS
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi / jangkitan kulit.


CARA PENGAMBILAN FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur.
Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan Vitamin C ini.


SOALAN LAZIM FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :

S: Kandungan Vitamin C?

J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist! Mempunyai gluthathione dan pure marine collagen.

S: Jenama apa dan dari kilang mana?

J: Jenama felinna sendiri, dan dibuat dari pakar kulit :)


S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?

J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesannya.


S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?

J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, tak ada kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.


S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?

J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.


S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?

J: jangan makan udang.. dikhuatiri boleh keracunan ARSENIK bila udang dimakan bersama vitamin c.. atleast 5 jam baru boleh makan vit c atau sebaliknya.


S: Mengandung boleh makan?

J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.


S: Menggemukkan?

J: Tidak


S: Ada pantang apa-apa ke bila makan vit C nie?

J: Jangan minum minuman berkafien, kalau nak jugak, selangkan beberapa jam..3 - 4 jam selepas pengambilan vitamin C.


S: Kalau tiba-tiba kulit tumbuh jerawat kene berhenti makan tak?

J: Jangan berhenti, teruskan.. itu adalah kesan awal.. bergantung pada individu.

SELAMAT MENCUBA ! :)

Tuesday, 5 March 2013

FELINNA INCHLOSS LOTION - 1 BOTOL RM65 PERCUMA POSLAJU , 2 BOTOL RM120 PERCUMA POSLAJU

SALAM 1 MALAYSIA............. :)

STOK BARU DAH SAMPAI !! :)
EMAIL PADA SAYA :-

BUKTI PEMBAYARAN
NAMA PENUH
ALAMAT
NO HP 

UNTUK DI ISI PADA BORANG POSLAJU.

1 BOTOL RM65 PERCUMA POSLAJU
2 BOTOL RM120 PERCUMA POSLAJU
3 BOTOL RM180 PERCUMA POSLAJU

SABAH / SARAWAK HANYA TAMBAH RM5 SAHAJA DARI HARGA DI ATAS

EMAIL SAYA DI : easyslim8783@gmail.com UNTUK TEMPAHAN
TQVM ! :) 

100% ORIGINAL
180ML
TERBUKTI BERKESAN !

Friday, 1 March 2013

FELINNA INCHLOSS MURAH. RM65 SEBOTOL PERCUMA POSLAJU, RM120 UNTUK 2 BOTOL PERCUMA POSLAJU !

SALAM 1 MALAYSIA............. :)

STOK BARU AKAN SAMPAI PADA SELASA. BERSAMAAN 5 HB MAC 2013. KALAU NAK BAYAR AWAL2 PUN BOLEH. EMAIL PADA SAYA BUKTI PEMBAYARAN, NAMA PENUH, ALAMAT, DAN NO HP UNTUK DI ISI PADA BORANG POSLAJU. HARI SELASA SAYA AKAN TERUS POSKAN..

1 BOTOL RM65 PERCUMA POSLAJU
2 BOTOL RM120 PERCUMA POSLAJU
3 BOTOL RM180 PERCUMA POSLAJU

SABAH / SARAWAK HANYA TAMBAH RM5 SAHAJA DARI HARGA DI ATAS

EMAIL SAYA DI : easyslim8783@gmail.com UNTUK TEMPAHAN AWAL

TQVM ! :) 

100% ORIGINAL
180ML
TERBUKTI BERKESAN !