Tuesday, 29 October 2013

Natural Bamboo Slimming Suit Borong murah RM20

1 pcs RM30 - termasuk poslaju
2 pcs RM55 termasuk poslaju
3 pcs RM75 termasuk poslaju
borong 10pcs RM20/pcs
poslaju rm20
total RM220 sahaja !! 
sms / whatsapp : 

012-633-6041

untuk tempahan

100% original !!

Natural Bamboo Slimming Suit dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.
Suit ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat ... ...

Dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah dan berwarna kelabu seperti di dalam gambar



4 fungsi utama utk mdapat bentuk tubuh yang sempurna:
1) menjadikan payudara yg sempurna dan menarik.
2) mengencangkan perut – perut rata, pengetatan pinggang, pinggang ramping.
3) menjadikan punggung dlm bentuk yg lebih fleksibel.
4) membentukkan peha yg lebih ideal


CARA PEMAKAIAN :
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN   KESAN YG CEPAT.
BAHAGIAN BAWAH BODY SHAPER NI ADA LUBANG YANG MEMUDAHKAN ANDA UNTUK BUANG AIR. XPERLU BUKA SUIT UTK BUANG AIR.
JUST SARUNG PANTIES DARI LUAR, KALAU NAK BUANG AIR, BUKA PANTIES MCM BIASE SGT MUDAH. :)




CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup
SAIZ : ** (S-M)
Hip: 84-94cm, Waist: 62-75cm, Weight: 63kg ke bawah



SAIZ : ** (L,XL)
Hip: 98-105cm
Waist: 76-91cm
Weight: 64-80kg
Harga sangat berpatutan & murah berbaloi-baloi serta susah untuk didapati dipasaran....siapa cepat dia dapat...memang laris di pasaran 
terima kasih :)

THANYAPORN MURAH RM35 PERCUMA POSLAJU



ok... oleh kerana ramai sangat yang keliru so kat sini sy terangkan ye...
ada 2 cara untuk memiliki payudara indah idaman setiap wanita.... cehhh ayat memang nak power je kan :)
 cara pertama hanya dengan membeli kapsul thanyaporn sahaja yg bernilai RM 35 sebotol :) - free poslaju

cara kedua pulak cek2 yang manis jelita boleh membeli set 3 in 1 terus yakni dalam set tu ada kapsul thanyaporn, cream dan sabun bio-anne yang akan mempercepatkan perubahan yang anda idamkan..... semua set ini hanya RM 55 satu set :)
100% original ok.. jangan takut.. harga murah sbb saya amik untung tak banyak :)
sms / whatsapp : dilla - 019-212-3027 untuk tempahan. tq :)
 

THANYAPORN MURAH & ORIGINAL RM35 PERCUMA POSLAJU

 

100% ORIGINAL !!
1 BOTOL = RM 45.00

2 BOTOL = RM 80.00
( jatuh RM 40 sebotol )


3 BOTOL = RM 105.00
( jatuh RM 35 sebotol )

** termasuk pos **

sms / whatsapp : dilla - 019-212-3027 untuk tempahan.

  dapatkan segera sebelum stock sold out !! terlajak laris !! :)

~~~> sabah / sarawak tambah RM 5 dari harga diatas :)

WAKILALA COVER CREAM MURAH RM26 PERCUMA POSLAJU


 
 100% ORIGINAL !!

1 kotak = RM 35.00

2 kotak = RM 60.00
( harga jatuh RM 30 sekotak )

3 kotak = RM 80.00
( harga jatuh RM 26.66 sekotak )

** termasuk pos **

SMS / WHATSAPP : DILLA - 019-212-3027 UNTUK TEMPAHAN :)
sabah / sarawak tambah RM 5 dari harga diatas :)
Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun.
 
 
 Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .

Keterangan Produk :

- Produk buatan Jepun

- Berupaya meresap rembesan lebihan minyak  dan dapat mengelakkan ketiak berpeluh 


- Menyembunyikan pori  hitam & dalam masa yang sama dapat mencerahkan ketiak

- Digalakkan menggunakan setiap hari

- Ini adalah formula terbaru daripada JENAMA Wakilala. Produk ini lebih berkesan daripada "Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash" dan "Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence"

- Best Seller more than Millions per year all over Asia.



Cara Penggunaan :

**pastikan ketiak anda kering sebelum mengunakan krim ini.



1. Cuci ketiak anda daripada sebarang kesan deodoran dan kotoran kemudian keringkan.



2. Sapukan krim ini dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut ke seluruh kawasan ketiak anda.

3. Anda boleh lihat kesannya dalam tempoh 1 – 2 minggu!!!

Natural Bamboo Slimming Suit Borong murah RM20

1 pcs RM35 - termasuk poslaju
2 pcs RM60 termasuk poslaju
3 pcs RM85 termasuk poslaju
borong 10pcs RM20/pcs
poslaju rm20
total RM220 sahaja !! 
sms / whatsapp : 012-633-6041

untuk tempahan

100% original !!

Natural Bamboo Slimming Suit dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.
Suit ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat ... ...

Dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah dan berwarna kelabu seperti di dalam gambar

4 fungsi utama utk mdapat bentuk tubuh yang sempurna:
1) menjadikan payudara yg sempurna dan menarik.
2) mengencangkan perut – perut rata, pengetatan pinggang, pinggang ramping.
3) menjadikan punggung dlm bentuk yg lebih fleksibel.
4) membentukkan peha yg lebih ideal
 
 
CARA PEMAKAIAN :
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN   KESAN YG CEPAT.
BAHAGIAN BAWAH BODY SHAPER NI ADA LUBANG YANG MEMUDAHKAN ANDA UNTUK BUANG AIR. XPERLU BUKA SUIT UTK BUANG AIR.
JUST SARUNG PANTIES DARI LUAR, KALAU NAK BUANG AIR, BUKA PANTIES MCM BIASE SGT MUDAH. :)
 


CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup
SAIZ : ** (S-M)
Hip: 84-94cm, Waist: 62-75cm, Weight: 63kg ke bawah


SAIZ : ** (L,XL)
Hip: 98-105cm
Waist: 76-91cm
Weight: 64-80kg
Harga sangat berpatutan & murah berbaloi-baloi serta susah untuk didapati dipasaran....siapa cepat dia dapat...memang laris di pasaran 
 
terima kasih :)

Monday, 28 October 2013

MZ SECRET SLIM FAT2FIT SPRAY MURAH RM55 PERCUMA POSLAJU


100 % ORIGINAL !!


1 BOTOL RM60 PERCUMA POSLAJU 

2 BOTOL RM110 PERCUMA POSLAJU


Sbh srwk hanya tambah  RM5 dari harga di ats

Sms / whatsapp sy di 0126336041 utk tempahan. Tqvm :)

 Penat cuba macam2 supplement kurus?
Letih sapu krim dan losyen kurus tapi  tak langsing jugak?
Atau malas bersenam dan susah kawal makan hingga badan berlemak sana sini?
Ayuh cuba spray MZ Fat2Fit ini pada bahagian yang memerlukan..
Bebas kesan sampingan, kembalikan bentuk badan idaman!


KEISTIMEWAAN FAT2FIT :

✔ Mudah nya! Hanya SPRAY, 1-2 minit siap!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI, atau selewat 2 MINGGU untuk lihat kesan awal nya!
✔ Diformulasi khusus untuk menurunkan berat badan dan cegah obesiti
✔ Membantu mengawal selera makan
✔ Meningkatkan kadar pembakaran lemak
✔ Membuang toksin
✔ Melancarkan penghadaman dan sistem pencernaan badan
✔ Membaikpulih struktur kulit
✔ Mengempiskan perut
✔ Mengecilkan peha, lengan dan dagu berlapis
✔ 100% HALAL dan selamat 
✔ Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi

Spray secara teratur tau, baru kesan tiptop..



CARA PENGGUNAAN DISARANKAN :

1) HANYA SPRAY pada bahagian badan bermasalah seperti peha berselulit, perut buncit, ‘double chin’ atau lengan yang berlemak. Amalkan 2 kali sehari, selepas mandi pagi dan malam sebelum tidur.
2) Biarkan meresap ke dalam kulit dan tak perlu dicuci
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan atau kurangkan minuman berais/manis

** Anda akan merasai sedikit kesan hangat/panas untuk 3 saat penggunaan. Tiada kesan sampingan lain.
** Kecepatan penurunan berat badan berbeza setiap individu, bergantung kepada tahap metabolisme masing2.

EMILAY WHITENING SOFTGEL MURAH & 100% ORIGINAL RM28 PERCUMA POSLAJU




100% ORIGINAL !! BUKAN PRODUK TIRUAN YE !!
1 botol RM28 PERCUMA POSLAJU
2 botol RM55 PERCUMA POSLAJU 

3 botol RM80 PERCUMA POSLAJU
Sbh sarawak hanya tambah rm5 dr harga di atas.
 (60 BIJI)
SMS / WHATSAPP SY DI : 012 - 633 - 6041 UNTUK TEMPAHAN. TQ ;)
Emilay whitening softgel merupakan supplemen pemutih kulit yang terbaru jika anda memiliki masalah kulit kasar dan kusam. Dengan Emilay Whitening Softgel kulit akan kelihatan lebih putih, halus, cerah dan cantik sehingga anda dapat tampil dengan keyakinan diri.
RM60 EMILAY WHITENING SOFTGEL
Jangan takut dengan efek sampingan atau bahaya dari Emilay Whitening Softgel kerana bahannya dijamin dari 100% tumbuhan serta ekstrak vegetables. Diantaranya :


1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

Manfaat Yang Pasti didapat setelah menggunakan Emilay Whitening Softgel :
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan
- Mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat)
- Mntioksidan tinggi
- Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tiada ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

BERAT : 100 GRAM.
KUANTITI : 60 BIJI
CARA PEMAKANAN : 1 BIJI PAGI, 1 BIJI MALAM
(SEBELUM SARAPAN DAN SEBELUM TIDUR)
EMILAY WHITENING testimoni EMILAY WHITENING testimoni-2

Wednesday, 9 October 2013

Eye Mask Gold borong murah RM55 percuma poslaju

KANDUNGAN UTAMA:
Natural extracts, purified water, collagen,hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor.

KHASIAT PRODUK:-
-Memberikan tambahan kolagen protein kepada kawasan sekitar mata
-Menjadikan mata dan kulit berhampiran mata menjadilebih sihat dan segar
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang
- Membantu mengurangkan garis garis halus sekitarmata
- Membantu mengurang dan merawat kesembapan mata @eye-bag
- Membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata @ ‘matapanda’
-Mencegah kedutan kulit kerana diperkaya denganplant collagen
-Merawat mata yang keletihan.
-Meremajakan sekeliling mata
-Mengurangkantanda-tanda penuaan



SIAPA PERLU MEGUNAKAN CRYSTALCOLLAGEN EYE MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau sebarang peranti dengan skrin padakadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, dan sebagainya dlm jangkamasayang lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik


HARGA BORONG TERBAIK:

100% ORIGINAL !

100 PCS - RM55 PERCUMA POSLAJU
200PCS - RM100 PERCUMA POSLAJU

SMS / WHATSAPP 

012-633-6041

UNTUK TEMPAHAN

TERIMA KASIH :)

Wednesday, 2 October 2013

BLACK MASK SHISEIDO BORONG MURAH 100PCS RM55 FREE POSLAJU

100% ORIGINAL !!

100 PCS RM55 (FREE POSLAJU)

MURAH MURAH MURAH !! :)

SMS / WHATSAPP SY DI

012-633-6041

UNTUK TEMPAHAN

TERIMA KASIH :)
Secara ringkasnya Penggunaan Shiseido Black Mask
  • Mengeluarkan blackhead 
  • Menghilangkan kotoran di wajah
  • Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuaan dan mencerahkan wajah. 

Cara Menggunakan Shiseido Black Mask 


1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.

2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (lagi mudah nak buang blackhead)

3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)

4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.

5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.

6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.

7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.
Boleh digunakan 1 atau 2 kali seminggu. Jika hanya digunakan untuk kawasan hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 2 atau 3 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.