Saturday, 27 April 2013

AURAWHITE MURAH RM125 SAHAJA - 900,000MG !!


 sms/whatsapp saya di : 012 633 6041
untuk tempahan
tq :) 

Stock sentiasa ada. In shaa Allah :)


100% original - saya ambil stock dari agent yang berdaftar :)









PEMBUNGKUSAN YANG SELAMAT . SAYA MENGGUNAKAN BUBBLE WRAPPING DAN DI LETAKKAN DI DALAM BUNGKUSAN BEG YANG SELAMAT. :)

 


1 BOTOL - RM130
 (HARGA PASARAN RM150)
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
SABAH / SARAWAK RM135
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




2 BOTOL - RM250(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
 HARGA PASARAN RM300 )
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

 SABAH / SARAWAK RM260
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)



3 BOTOL - RM375(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
( HARGA PASARAN RM450 )
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

SABAH / SARAWAK RM385
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)


AURA WHITE MUKA BARU 5 x stemcell!!!

DENGAN BERAT 900000MG.

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu

b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.

c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar

d) Mengurangkan kedutan & garis halus

e) Melambatkan proses penuaan

f) Mengatasi masalah sembelit

g) Mengurangkan sakit sendi

h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif

i) Mengurangkan rekahan kaki

j) Menguatkan otot, kuku dan tulang

k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya harga mampu milik anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas .


Lelaki boleh minum tak? Jawapannya boleh!!!


Wednesday, 17 April 2013

FELINNA VITAMIN C MURAH RM70 PERCUMA POSLAJU


Felinna vitamin c dah sampai !! Lama tunggu akhirnya sampai dah. Sape yg nak kulit mulus bak sutera tu boleh la tempah pd saya yer... ;)hehe..

1 KOTAK - RM75 FREE POSLAJU(harga pasaran rm85) (SABAH DAN SRWK RM80 FREE POSLAJU)

2 KOTAK - RM140 (jatuh sekotak rm70) FREE POSLAJU (SABAH DAN SARWK RM145 PERCUMA POSLAJU)

100 % ORIGINAL !! JANGAN RAGU2 UNTUK MEMBELI ;)

SMS / WHATSAPP SAYA DI : 012 633 6041 . TQVM ;)

Testimoni dari diri sendiri... alhamdulillah.. mmg berkesan.. parut berkurangan.. ;)
Boleh cuba sendiri untuk mengetahui keajaibannya.. ;)


AURAWHITE MURAH RM125 PERCUMA POSLAJU, PERCUMA SHAKER & PERCUMA MASK




SMS ATAU WHATSAPP SY UTK TEMPAHAN. 012 633 6041.


STOK AURAWHITE YANG DI TUNGGU2 DAH SAMPAI... !!OPEN FOR ORDER.... :)


AURAWHITE GLUTA COLLAGEN 400, 000 MG  100% ORIGINAL !!! SAYA AMBIL STOK DR AGENT YG BERDAFTAR... ;)




1 BOTOL - RM130 (HARGA PASARAN RM150) (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

SABAH / SARAWAK RM135(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




2 BOTOL - RM250(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA) ( HARGA PASARAN RM300 ) (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

SABAH / SARAWAK RM260(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




3 BOTOL - RM375(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)( HARGA PASARAN RM450 )(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

SABAH / SARAWAK RM385(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)

Wednesday, 3 April 2013

AURAWHITE MURAH RM125 PERCUMA POSLAJU, PERCUMA SHAKER & PERCUMA MASK









EMAIL SAYA DI : easyslim8783@gmail.com
untuk tempahan awal
tq :) 



STOK AURAWHITE YANG DI TUNGGU2 DAH SAMPAI... !!
OPEN FOR ORDER.... :)


 AURAWHITE GLUTA COLLAGEN 400, 000 MG
100% original



1 BOTOL - RM130
 (HARGA PASARAN RM150)
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
SABAH / SARAWAK RM135
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




2 BOTOL - RM250(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
 HARGA PASARAN RM300 )
 (FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
 SABAH / SARAWAK RM260
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)



3 BOTOL - RM375(SEBOTOL JATUH HARGA 125 SAHAJA)
( HARGA PASARAN RM450 )
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)
SABAH / SARAWAK RM385
(FREE POSLAJU + FREE SHAKER + FREE FACE MASK)




 
  
FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.


RASA YANG LAZAT


Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN



100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.




CARA MAKAN AURAWHITE:

  
1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan 
. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

  
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum
  
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

  
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

  
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong 
krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...



** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..






Untuk preggy  4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite



** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

 

Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna: 
a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
 - Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg 
b). 1 jar tahan brapa lama?
 - Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..) 
c). Rasa ia macam mana ye?
 - Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau.. 
d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
 - Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. 
e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
 - Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.. 
f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
 - Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.. 
g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
 - Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!! 
h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
 - Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? 

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita  
TESTIMONI MELETUP!! 
  



Jom cantik sama2... :)